Cristiano Bergodi a fost demis de Rapid Bucureşti. Cine asigură interimatul

„FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului.”, scrie clubul din Giuleşti în informarea oficială.

Demiterea lui Bergodi vine după înfrângerea de pe teren propriu de luni în compania celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, ultima din seria celor patru meciuri pierdute.

În urma acestor rezultate, Rapid a coborât pe poziţia a cincea, la un singur punct în faţa lui Sepsi OSK, ultima din play off.

În vârstă de 59 de ani, Cristiano Bergodi a venit la începutul sezonului, stând pe banca Rapidului în 37 de meciuri, ce s-au încheiat cu 16 victorii, 12 egaluri şi 9 înfrângeri.

FC rapid mai anunţă că, de asemenea, în Giuleşti nu vor continua Luigi Ciarlantini, antrenorul secund, şi Ionel Colonel, preparatorul fizic, ambii făcând parte din staff-ul lui Bergodi.

„Le mulţumim celor trei pentru momentele frumoase şi le urăm mult succes în continuare!
Interimatul va fi asigurat de Bogdan Lobonţ, alături de Adrian Iencsi şi Ciprian Niţă.”, mai anunţă conducerea clubului din Giuleşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].