Ciolacu vrea repopularea României cu cei plecaţi în Qatar

„Sunt ferm convins că în Qatar câştigaţi mult mai bine financiar decât aţi fi câştigat în România în acest moment. Eu sper din tot sufletul, nu numai cifrele care ne arată acest trend de creştere în România, care s-a datorat în primul şi în primul rând unei perioade de stabilităţi politice într-o perioadă de criză, de această dată şi de securitate, nu numai energetică sau pandemie, şi sper din tot sufletul ca împreună cu colegii mei până la sfârşitul mandatului să menţinem acest ritm de creştere”, le-a spus românilor Marcel Ciolacu.

El a declarat că şi-ar dori ca românii din Qatar să revină în ţară.

„Este evident că mi-aş dori să reveniţi în România, mai ales după cele povestite de domnul ambasador cât de implicaţi sunteţi şi cât de mult aţi dus la dezvoltarea proiectelor majore din Qatrar. Mi-aş dori foarte mutl să găsim acele proiecte provocatoare pentru modelul dumneavoastră de aşteptare şi în România”, a declarat premierul.

Acesta a amintit că în România sunt derulşate investiţii de aproape 100 de miliarde, dar că „suntem restanţi în continuare în zona de sănătate, în zona de educaţie”.

În ceea ce priveşte problemele românilor din Qatar, premierul a spus că este la curent cu „provocarea cu sistemul de pensii” şi că se caută soluţii „să depăşim acest moment”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].