Explozie într-un bloc din Craiova: zeci de oameni evacuaţi. O femeie a murit

„Explozie neurmată de incendiu la un bloc (P+1), din municipiul Craiova. În urma evenimentului, s-a prăbuşit o parte a etajului 1. Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului”, anunţă ISU Dolj.

La faţa locului intervin o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, un container multirisc, o autospecială pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, trei ambulanţe SMURD şi două ambulanţe aparţinând SAJ.

„Din informaţiile primite la acest moment, în urma deflagraţiei 3 persoane sunt afectate, dintre care 1 este inconştientă. Aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil. Misiunea este în dinamică”, mai arată ISU Dolj.

Ulterior, ISU Dolj a comunicat că o femeie a fost scoasă moartă de sub dărâmături şi două persoane au fost dus la spital.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].