Armata israeliană: Avioane de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah în estul Libanului

Forţele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters.

Forţele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, pe fondul îngrijorărilor că intensificarea schimburilor de focuri între Israel şi Hezbollah ar putea alimenta o nouă escaladare.

„La începutul acestei seri, avioanele de vânătoare ale IAF au lovit o infrastructură teroristă semnificativă a Hezbollah folosită de sistemul de apărare aeriană al organizaţiei teroriste în nordul Baalbek”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].