Un şarpe de doi metri a fost găsit într-o staţie de pompare a apei din Mehedinţi

Şarpele era ascuns în camera pompelor de alimentare cu apǎ, au anunţat jandarmii din Mehedinţi. Şarpele a fost descoperit de angajaţii unei firme în timp ce încercau să înlocuiască ţevile unei staţii de pompare a apei din comuna Burila Mare.

Reptila a fost scoasă cu greutate din pompa de apă.

„Un şarpe de mari dimensiuni aflat în camera instalaţiei de alimentare, i-a speriat pe oameni, care au solicitat sprijinul jandarmilor, apelând numărul de urgenţă 112. Intervenţia s-a dovedit dificilǎ, ţinând cont că şarpele, în lungime de aproximativ doi metri a fost scos din bazinul adânc de peste un metru şi jumătate. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural”, a anunţat Jandarmeria Mehedinţi.

În ultima perioadă, jandarmii din Mehedinţi au intervenit în şase situaţii pentru îndepărtarea şerpilor, ca urmare a sesizărilor primite din partea cetăţenilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].