Războiul din Ucraina, ziua 799. Raid rusesc puternic asupra Odessei, incendiu violent în oraş / SUA acuză Rusia că foloseşte arme chimice

SUA acuză Rusia că foloseşte arme chimice

Departamentul de Stat al SUA a emis o notă în care acuză Rusia că a folosit un agent chimic, cloropicrina, împotriva forţelor ucrainene, încălcând Convenţia privind armele chimice.

Moscova, Kiev drone împotriva infrastructurii energetice din Rusia / În regiunea Oryol, relatează guvernatorul citat de Tass

Infrastructurile energetice au fost avariate în regiunea rusă Oryol, în urma unui atac al dronelor ucrainene: acest lucru a fost raportat de guvernatorul regiunii, Andrei Klikov, citat de Tass. „Regiunea Oryol a fost din nou atacată de dronele inamice. Infrastructura energetică a fost deteriorată în districtele Glazunovski şi Sverdlovski, lăsând mai multe case fără electricitate”, a scris guvernatorul pe Telegram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].