Judecătoarea împuşcată de un poliţist într-un tribunal din Nairobi a murit

Magistratul a murit la spital, a anunţat şeful sistemului de justiţie din Kenya, potrivit BBC. Monica Kivuti a avut numeroase răni în piept şi în picior care i-au provocat decesul.

Ea a fost împuşcată de un ofiţer de poliţie de rang înalt chiar la tribunal. Poliţistul s-a răzbunat astfel pe judecătoarea care a decis să anuleze o cerere de cauţiune depusă de soţia ofiţerului.

În timpul incidentului, agresorul a fost împuşcat. Trei poliţişti care au sărit în ajutorul judecătoarei au fost răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].