Războiul din Ucraina, ziua 849. SUA: Kievul poate lovi în interiorul Rusiei, dincolo de zona Harkov, dacă este necesar / Incendiu la o rafinărie de petrol din Rusia după un atac cu dronă

Imaginea articolului Războiul din Ucraina, ziua 849. SUA: Kievul poate lovi în interiorul Rusiei, dincolo de zona Harkov, dacă este necesar / Incendiu la o rafinărie de petrol din Rusia după un atac cu dronă

Războiul din Ucraina, ziua 849. SUA: Kievul poate lovi în interiorul Rusiei, dincolo de zona Harkov, dacă este necesar / Incendiu la o rafinărie de petrol din Rusia după un atac cu dronă

UPDATE Incendiu la o rafinărie de petrol din Rusia

Un incendiu a izbucnit la rafinăria de petrol Ilya din Krasnodar Krai, în Rusia, după un atac cu dronă asupra instalaţiei în dimineaţa zilei de 21 iunie, a relatat canalul de ştiri rusesc Telegram Mash, potrivit Kyiv Independent.

Mai devreme în cursul nopţii, Centrul de operaţiuni din Krasnodar Krai a raportat că mai multe districte din regiune au fost supuse unui atac masiv cu drone.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Trupele ucrainene pot folosi arme americane pentru a lovi ţinte din interiorul Rusiei ori de câte ori forţele ruseşti lansează atacuri transfrontaliere pe teritoriul ucrainean, nu doar în apropierea graniţei din regiunea Harkov, au confirmat oficialii americani pentru Politico la 20 iunie, scrie Sky News.

Oficialii au negat că aceasta ar fi o schimbare substanţială de politică faţă de declaraţia preşedintelui american Joe Biden, care a acordat Ucrainei permisiunea de a folosi arme americane în Rusia “numai în apropierea zonei Harkov”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].