Mbappe exclude posibilitatea de a reprezenta Franţa la Jocurile Olimpice

„Pentru Jocurile Olimpice, clubul meu are o poziţie foarte clară, aşa că asta înseamnă că nu cred că voi participa la Olimpiadă. Aşa stau lucrurile”, a declarat Mbappe, potrivit AFP.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani, care a vorbit înaintea meciului de deschidere al Franţei la Euro 2024, luni, împotriva Austriei, tocmai a semnat cu Real Madrid şi se va alătura campioanei Europei pentru noul sezon, fiind liber de contract de la Paris Saint-Germain.

Turneul olimpic de fotbal masculin începe pe 24 iulie, iar finala va avea loc pe 9 august.

Sezonul spaniol va începe o săptămână mai târziu, în timp ce madrilenii vor juca, de asemenea, cu Atalanta în Supercupa UEFA la Varşovia, pe 14 august.

„Să mă alătur unei noi echipe în septembrie nu ar fi cel mai bun mod de a-mi începe aventura”, a recunoscut Mbappe, care şi-a declarat anterior dorinţa de a putea juca pentru echipa olimpică franceză a lui Thierry Henry.

„Doresc tot ce este mai bun echipei Franţei. Bineînţeles că voi urmări toate meciurile lor ca spectator şi nu ca actor şi sper să aducă medalia de aur.”

Săptămâna aceasta, Lionel Messi a confirmat că nici el nu va merge la Jocurile Olimpice, refuzând şansa de a câştiga pentru a doua oară medalia de aur cu Argentina.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].