Scandalul din coaliţie continuă. Un liberal îl dă dispărut pe premierul pesedist

„Guvernul României caută premier! Găsitorului recompensă: o bere! Domnul Ciolacu trăieşte zile caniculare pe terasele din Koln, Munchen, Frankfurt şi Bruxelles, la o halba de bere, printre fanii echipei naţionale, dar şi printre socialiştii europeni. E drept că o dată pe săptămână îşi face timp, între un meci şi o halbă, să apară şi pe la şedinţele de guvern, pe principiul „Marcele, fă-te ca lucrezi!”, scrie Florin Roman, deputat PNL, pe pagina sa de Facebook.

Acesta atrage atenţia că în fişa postului, Ciolacu are „totuşi, guvernarea României, chiar dacă nu e prins de febra bacalaureatului sau al evaluărilor naţionale”.

„De ceva vreme, atât domnia sa cat şi ministrul Grindeanu, fac programul de guvernare pe la tersasele din Germania. Noi îi aşteptăm la muncă! Atacurile suburbane ale domnului Ciolacu la adresa PNL reprezintă o jignire la adresa celor 2,5 milioane de români care au votat PNL. Vom răspunde acestor trufaşi şi aroganţi lideri PSD, care nu fac decât să ne reamintească de Liviu Dragnea şi “ciuma roşie”!”, mai scrie Roman.

„Poate trebuie să înţelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este şi în discuţiile coaliţiei”, a spus premierul Marcel Ciolacu, cu referire la negocierile privind stabilirea datei alegerilor prezidenţiale.

Liderul PSD Marcel Ciolacu susţine că PNL doreşte „să schimbe regulile jocurilui”.

„Nu am stabilit încă să avem o şedinţa de coaliţie. Este evident că PNL doreşte să schimbe regulile jocului. Dacă decizia lor rămâne aceeaşi nu are rost să facem o şedinţă de coaliţie. Abordarea mea de preşedinte al PSD este una foarte clară: dânşii nu şi-au tţinut cuvîntul dat. Poate trebuie să înţelegem că onoarea nu este numai pe panouri, onoarea este şi în discuţiile coaliţiei”, a spus joi, la Bruxelles, Ciolacu.

În replică, liberalul Florin Roman spune că Marcel Ciolacu „nu poate şantaja voinţa a 2,5 milioane de romani, care au votat PNL”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].