Peste 5.000 de jucării contrafăcute descoperite de poliţiştii de frontieră din Bechet

Sâmbătă, în Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetăţean bulgar la volanul unui TIR încărcat cu diverse bunuri din Grecia, care erau destinate unei societăţi din Spania.

Echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră români şi bulgari, împreună cu lucrători vamali, a descoperit ascunse printre marfa transportată mai multe jucării susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unor mărci cunoscute.

S-a stabilit că este vorba de 5.324 de jucării, constând în figurine de plastic şi pluş, toate susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, în valoare de aproximativ 329.000 lei, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către Biroul Vamal Bechet, în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].