Swiatek o învinge pe Kenin şi ajunge la 20 de victorii consecutive

Poloneza, principala favorită, nu a ajuns nicodată într-o finală pe iarbă şi s-a confruntat foarte devreme cu o rivală care în urmă cu un an o învingea pe favorita publicului, Coco , în runda inaugurală.

Swiatek a avut nevoie marţi de doar 79 de minute pentru a trece în siguranţă de Kenin cu 6-3, 6-4, sub acoperişul retractat de pe Court One.

„A fost un început solid şi nu o tragere la sorţi uşoară şi mă bucur că am şansa de a juca din nou aici”, a declarat Swiatek, a cărui cea mai bună performanţă la Wimbledon a fost o accedere până în sferturile de finală anul trecut.

„Nu poţi intra încet într-un Grand Slam, trebuie să fii pregătit imediat … pe această suprafaţă nu contează rezultatul, ci progresul şi să văd dacă pot face mai mult decât anul trecut”.

Swiatek a încheiat sezonul pe zgură cu o serie de 19 victorii consecutive, după ce a câştigat al patrulea titlu la Roland Garros în cinci ani, ceea ce a dus-o acum la cea de a 20-a victorie consecutivă.

În turul secund ea se va confrunta cu croata Petra Martic.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].