Ciucă: Ne bazăm pe sprijinul şi pe experienţa americană în materie de apărare

„Ne bazăm pe sprijinul şi pe experienţa americană în materie de apărare şi dezvoltare”, arată Nicolae Ciucă.

Imaginea articolului Ciucă: Ne bazăm pe sprijinul şi pe experienţa americană în materie de apărare

Sursa foto: Facebook/Nicolae Ciucă

După recepţia găzduită de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenţei Americii, Ciucă a postat următorul mesaj: „Un eveniment excelent organizat de Ambasada SUA cu ocazia Zilei Independenţei. Ca lider al lumii libere, Statele Unite sunt cel mai important partener strategic al României, iar relaţiile noastre bilaterale sunt la un nivel ridicat, care continuă să fie consolidat”.

Potrivit preşedintelui Senatului, pe plan internaţional, ambele ţări au poziţii similare în protejarea libertăţilor şi a drepturilor fundamentale, precum şi în aspecte geopolitice cu greutate, precum războiul din Ucraina: „Ne bazăm pe sprijinul şi pe experienţa americană în materie de apărare şi dezvoltare. Ca preşedinte al Senatului, i-am transmis Excelenţei Sale, doamna ambasador Kathleen Kavalec, felicitări pentru aniversarea a 248 de ani de independenţă a SUA”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].