Suporterii au dat năvală la Mogoşoaia, la revenirea naţionalei de la EURO 2024

Entuziasmul creat în Germania în jurul primei reprezentative s-a continuat şi în ţară.

Eliminaţi de la EURO 2024 de Olanda, fotbaliştii naţionalei României au aterizat în noapte. miercuri spre joi, pe aeroportul din Otopeni în jurul orei 01:30, iar de acolo au plecat spre centrul de pregătire de la Mogoşoaia, unde au ajuns la ora 02:00.

După ce au aterizat, fotbaliştii naţionalei României s-au dus direct la Mogoşoaia, unde au fost aşteptaţi de aproximativ 500 de suporteri care le-au făcut o primire călduroasă.

Din tribune, s-a auzit la unison şi un îndemn pentru selecţionerul Edy Iordănescu: „Nu pleca!”. Jucătorii au ieşit pe gazon şi au vorbit la microfon.

De asemenea, lui Florin Niţă, care pe 3 iulie a aniversat 37 de ani, i s-a cântat „La mulţi ani”. Publicul şi jucătorii au cântat împreună imnul naţional, „Deşteaptă-te, române!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].