Avem datele alegerilor. Mergem la vot de 1 decembrie. Iată când votăm preşedintele

Primul tur al prezidenţialelor va avea loc pe 24 noiembrie, iar turul doi pe 8 decembrie, au decis, joi liderii coaliţiei. Alegerile parlamentare vor avea loc pe 1 decembrie.

Imaginea articolului Avem datele alegerilor. Mergem la vot de 1 decembrie. Iată când votăm preşedintele

Avem datele alegerilor. Mergem la vot de 1 decembrie. Iată când votăm preşedintele

Coaliţia de guvernare a finalizat discuţiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidentiale si parlamentare.

„Astfel, ţinând cont şi de opiniile exprimate de celelalte formaţiuni politice, reprezentanţii Coaliţiei au fost în consens în ceea ce priveşte organizarea alegerilor prezidenţiale, dupa cum urmează: primul tur în data de 24 noiembrie, al doilea tur în data de 8 decembrie”, potrivit unui comunicat de presă.

De asemenea, s-a ajuns la un numitor comun pentru organizarea alegerilor parlamentare în data de 1 decembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].