Un urs sălbatic a intrat în Parcul Zoo din Tg.Mureş şi a omorât o căprioară

Potrivit reprezentanţilor grădinii zoologice, ursul se plimbă de câteva nopţi pe teritoriul parcului. Paznicii de noapte au observat animalul pe camerele de supraveghere, au informat Jandarmeria, iar jandarmii au intervenit la faţa locului.

Noaptea trecută, ursul a reuşit să prindă şi să omoare una dintre căprioarele grădinii zoologice. De aceea, autorităţile vor încerca să captureze ursul.

„Grupul de intervenţie a preluat cazul şi se vor lua măsurile necesare pentru capturarea ursului. Dorim să vă asigurăm că ursul apare doar pe timp de noapte, aşa că Grădina Zoologică este sigură pentru vizitare pe parcursul zilei”, au transmis reprezentanţii instituţiei din Tg.Mureş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].