Rusia a făcut bilanţul de avioane, elicoptere şi drone pe care se laudă că le-a doborât în Ucraina

Moscova susţine că a doborât 550 de avioane ucrainene, iar alte 180 de elicoptere au fost distruse până acum.

Rezervată în a anunţa pierderile inamice şi complet opacă atunci când vine vorba despre propriile pagube, Rusia a scos pe piaţă cifre neconfirmate.

În timpul războiului din Ucraina, sistemele ruseşti de apărare aeriană ar fi doborât peste 550 de avioane inamice, 180 de elicoptere şi 27.000 de drone.

BIlanţul a fost anunţat, după cum informează agenţia Tass, de către comandantul forţelor ruse de apărare antiaeriană şi antirachetă, Andrei Semenov.

„Apărarea aeriană militară şi structurală a Armatei Ruse a trecut cu succes teste complexe în timpul operaţiunilor de luptă la scară largă în zona de operaţiuni militare speciale”, a precizat Semenov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].