Marius Tucă Show: Coţohârla de la Cotroceni nu mai ştie nici cum o cheamă

Coţohârla de la Cotroceni nu mai ştie nici cum o cheamă

 

Nu poţi să te uiţi la negocierile de la Cotroceni fără să nu stai drepţi în faţa ecranului. Nu ai cum să nu te simţi mai bine faţă de tine când te uiţi la multitudinea de idei de premier şi de şefi ai celor două camere ale parlamentului.

Şi iar stai drepţi în faţa ecranului. Să ne înţelegem: stai drepţi în faţa măreţiei umane, în faţa diversităţii caracterelor ei. În faţa grădinii lu’ Doamne-Doamne!

E imposibil să nu-ţi crească stima de sine cînd te uiţi la ce-i duce capu’ pe băieţii ăia.

Cu ‘jde mii de idei care mai de care mai “strălucitoare”, conducătorul de partid şi de stat, Marele Alb de la Cotroceni aduce din ce în ce mai mult cu o coţohârlă alcoolică: nu ştie nici cine e, nu ştie nici ce nu e, nu ştie nici ce vrea, nu ştie nici ce nu vrea.

Cu discuţiile de la Cotroceni e ca în zicala aia: “am rezolvat, nu se poate”.

Sau ca în bancul ăla cu cei doi ardeleni: “bă, Gheo, cum se zice corect – funicular sau furnicular?”, „la ce?”.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].