Comentatorii sportivi ai meciurilor de fotbal din Liga 1 au primit cartonaşe galbene şi roşii

Zece dintre comentatorii sportivi ai meciurilor din Liga 1, Liga 2 şi Cupa României de la televiziunile care transmit competiţiile de fotbal din România au răspuns afirmativ invitaţiei Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA) şi au participat la un workshop de aproximativ două ore, în care preşedintele CCA, Kyros Vassaras, le-a prezentat acestora ultimele modificări ale Legilor Jocului, în special prevederile pentru situaţiile des întâlnite în joc, cum ar fi contactele fizice între jucători, simulările, jucarea mingii cu mâna şi situaţiile de ofsaid.

Comentatorii TV prezenţi la întâlnire au vizionat diferite faze de joc şi au fost rugaţi să îşi prezinte propria opinie, înainte de a le fi prezentată decizia corectă, în concordanţă cu Legile Jocului şi pe baza instrucţiunilor primite de la UEFA şi FIFA.

Cu ocazia acestei întâlniri, fiecare participant a primit din partea CCA ultima ediţie a Legilor Jocului, tipărită în limba română, precum şi un set de cartonaşe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].