Mike Pence îşi va publica memoriile în 2023, cu un an înainte de alegerile prezidenţiale din SUA

Posibilul candidat pentru alegerile prezidenţiale din 2024 din SUA, republicanul Mike Pence, fost vicepreşedinte al lui Donald Trump, intenţionează să publice prima parte a autobiografiei sale în 2023, a anunţat editura Simon & Schuster miercuri (7 aprilie), notează Le Figaro.

 

„Sunt recunoscător că am putut livra povestea vieţii mele în slujba americanilor, de la Congres până la postul de guvernator al statului Indiana şi apoi ca vicepreşedinte al Statelor Unite din 2017 până în 2021,” scrie fostul prezentator de radio şi avocat de profesie.

 

“Autobiografia sa revelatoare va ocupa un loc semnificativ printre lucrările despre una dintre cele mai importante preşedinţii din istoria americană,” a declarat un reprezentant al editurii Simon & Schuster.

 

Mike Pence va vorbi despre viaţa, munca şi „experienţa sa creştină”, precum şi „numeroasele momente cruciale ale administraţiei” Trump, spune editorul, care anunţă că a semnat un contract pentru două cărţi. „Publicarea primei cărţi este în prezent programată pentru 2023,” potrivit Simon & Schuster. Valoarea contractului de publicare este estimată la o sumă între 3 şi 4 milioane de dolari, potrivit CNN.

 

Loial lui Donald Trump pe tot parcursul mandatului său, Mike Pence a fost la Capitol Hill pe 6 ianuarie, în timpul asaltului condus de susţinătorii miliardarului republican, care nu au vrut să recunoască înfrângrea acestuia în faţa lui Joe Biden. Vicepreşedintele a fost evacuat de urgenţă în timpul acestui atac fără precedent, care a avut loc în mijlocul unui vot pentru certificarea victoriei democratului. Unii manifestanţi ceruseră „spânzurarea lui Mike Pence”, care refuzase, cu puţin timp înainte, să se opună certificării, aşa cum îi ceruse public Donald Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].