HOROSCOP 1 mai. Ghinionul şi norocul dau astăzi peste aceeaşi zodie. Altele au însă doar de suferit

De Ziua Muncii, Luna din Capricorn aderă la un trigon armonios cu Uranus din Taur şi la o opoziţie cu Marte din Rac. Capricornii au parte de o zi complexă, cu sişuri şi coborâşuri, dar care se încheie într-o notă pozitivă. Nu acelaşi lucru se poate spune însă despre celelalte zodii Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă), care ar putea fi puse în faţa unei decizii greu de luat.

HOROSCOP 1 mai – Berbec

Dacă lucrezi astăzi, acest lucru te va ajuta să intri în graţiile superiorilor, dar nu te aştepta la aceeaşi reacţie din partea membrilor familiei, mai ales dacă nu ai program astăzi. Ei se aşteaptă, cel mai probabil, să îi ajuţi la treburile care au mai rămas pentru a vă asigura că Paştele a fost pregătit cum se cuvine. Aşadar, încearcă să îţi faci timp pentru ei şi pentru îndatoririle care îţi revin cu ocazia sărbătorilor.

HOROSCOP 1 mai – Taur

Se arată o zi de sâmbătă cu bune şi cu rele, în sensul în care atmosfera pe plan sentimental şi/ sau în raport cu copiii este una care oscilează. De vină s-ar putea săfie, cel mai probabil, stresul pregătirilor de sărbători, dar este posibil să se mai fi adunat şi alte nemulţumiri în ultima perioadă, supărări despre care nu aţi reuşit să discutaţi suficient în ultima vreme. Încearcă totuşi să nu torni gaz pe foc.

HOROSCOP 1 mai – Gemeni

Se arată o zi destul de reuşită la orizont, doar că sesizezi că ai făcut cheltuieli mai mari decât te-ai aşteptat pentru sărbătorile care bat la uţă. Sau ai uitat să cumperi un cadou, iar din lipsă de alternative pe ultima sută de metri, eşti nevoit(ă) să plăteşti mai mult decât ar fi fost cazul. Încearcă să nu laşi acest lucru să te afecteze atât de tare. În fond, ce e făcut e bun făcut.

HOROSCOP 1 mai- Rac

S-ar părea că stai destul de bine cu pregătirile de sărbători, de vreme ce ţi-ai găsi astăzi timp de o ieşire cu partenerul de viaţă şi un grup restrâns de prieteni. Pe de altă parte, însă, se simte oboseala pricinuită de toate treburile premergătoare Paştelui. Există o oarecare tensiune între tine şi persoana iubită, care poate duce la nişte replici destul de acide în văzul celorlalţi. Mai bine discutaţi acasă dacă apar reacţii ce dezamăgesc.

HOROSCOP 1 mai – Leu

Pe tine, sâmbăta aceasta s-ar putea să te găsească în toiul pregătirilor de Paşte. S-ar părea că nu ai prea avut timp de ele în zilele anterioare şi s-au adunat toate pe ultima sută de metri. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie mai degrabă vina unor neplăceri medicale, a oboselii pe care nu au reuşit să o depăşească dormind ceva mai mult decât de obicei în noaptea anterioară. Nu îţi încărca programul mâine.

HOROSCOP 1 mai – Fecioară

Dacă eşti în grafic cu pregătirile destinate sărbătorilor, poate faci o plimbare astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Sau încercaţi să petreceţi mai mult timp împreună, mai ales dacă mâine aveţi planuri şi cu alte persoane. Există un oarecare risc ca unele discuţii să degenereze, motiv pentru care poate ar fi o idee bună să nu deschizi nişte subiecte sensibile, care ar putea leza acum, pe un fond de oboseală ceva mai accentuat.

HOROSCOP 1 mai – Balanţă

S-ar putea să te numeri printre nativii(ele) care astăzi trebuie să jongleze viaţa profesională şi pe cea de familie, cu toate treburile pe care cea de-a doua le presupune în acest moment din an. Încearcă totuşi să te axezi mai mult pe cel de-al doilea domeniu de viaţă. Cu siguranţă nu se întâmplă nimic prea rău dacă laşi unele probleme pe marţi sau, în orice caz, după prima zi de Paşte. Acordă atenţie căminului acum.

HOROSCOP 1 mai – Scorpion

Ai depus eforturi aproape titanice săte pregăteşti pentru aceste sărbători, iar cu banii nu pari să stai prea grozav. Poate că te-ai grăbit cu unele achiziţii sau, dimpotrivă, le-ai făcut prea din scurt pentru a găsi cea mai bună ofertă. În orice caz, nu rezolvi nimic dacă îţi baţi prea mult capul cu asta. Încearcă să te bucuri de zilele care urmează şi apoi vezi de unde poţi tăia sa să nu apară alte găuri.

HOROSCOP 1 mai – Săgetător

Se întrevede astăzi o zi fără evenimente prea importante, dar cu inerentele tensiuni care apar atunci când stresul şi oboseala sunt la cotele specifice zilelor de dinainte de sărbători. Aşadar, dacă nu ai apucat să te ocupi de toate chiar cum voiai, nu este o idee tocmai bună să îţi încarci astăzi agenda până la refuz. În caz contrar, vei fi chiar mai extenuat(ă) mâine şi îţi va fi greu să te bucuri de Paşte.

HOROSCOP 1 mai – Capricorn

Atmosfera în cuplu şi/ sau în relaţie cu copiii s-ar putea să fie destul de schimbătoare astăzi, dar acest lucru pare să se datoreze, de fapt, propriilor oscilaţii de stare de spirit. Încearcă să vezi care este motivul pentru care ele se manifestă, iar dacă există probleme sau nemulţumiri, încearcă să le discuţi cu cei dragi de lângă tine. Adoptă un ton calm şi vei vedea că nu va dura mult până când apare rezolvarea.

HOROSCOP 1 mai – Vărsător

Pare că n-au mai rămas multe de făcut până mâine, dar te numeri printre nativii(ele) zodiilor care resimt efortul suplimentar făcut în ultimele zile. Încearcă să vorbeşti cu cei dragi şi să vezi dacă nu pot face ei în locul tău o parte din treburi. Cu siguranţă nu îi va deranja această rugăminte, căci îşi doresc şi ei să te vadă în formă maximă mâine, cu o dispoziţie bună, specifică acestor momente speciale din an.

HOROSCOP 1 mai – Peşti

Prietenii s-ar putea să te invite astăzi să ieşiţi în oraş, dar dacă accepţi, gândeşte-te ca cei dragi ai casei să nu se supere dacă aveaţi planuri împreună sau dacă trebuiai să îi ajuţi cu nişte treburi casnice. Sau poate că situaţia stă invers. Oricare ar fi scenariul, nu este o idee prea bună să nu te ţii de promisiuni, mai ales atât de aproape de Paşte, când sunt atât de mult de făcut acasă.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].