Bacalaureat 2021. Notele mici aşteptate de elevi, o realitate îngrijorătoare. Un expert în educaţie observă o altă tendinţă alarmantă

Bacalaureatul a continuat astăzi pentru absolvenţii de liceu. Ei au susţinut proba scrisă la alegere a profilului. Materiile principale pentru care au putut opta sunt geografie, logică, psihologie, informatică, fizică şi chimie.

 

Ana Latiş este profesoară de geografie. Iată ce spune despre subiectele de azi:„Multe dintre ele au fost lucrate la clasă datorită acelor teste de antrenamente publicate de către Minister. Eu consider că elevii au avut şanse mari să ia note mari la această probă”.

 

Claudia Cochină este expert în educaţie şi spune că nu rezultatele elevilor la BAC ar trebui să ne îngrijoreze, ci mai degrabă rata numărului scăzut de elevi

la examen.

 

„Trebuie să ne uităm cu atenţie la această realitate pe care o avem în faţă. Şi anume, procente considerabile. Din puţinii elevi pe care noi îi mai avem, renunţă să mai susţină acest examen de Bacalaureat”, explică ea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].