Decesul numărul 79 a fost anunţat cu 4 zile mai târziu: explicaţia oficială e uluitoare

Imaginea articolului Decesul numărul 79 a fost anunţat cu 4 zile mai târziu: explicaţia oficială e uluitoare

Decesul numărul 79 a fost anunţat cu 4 zile mai târziu: explicaţia oficială e uluitoare

Decesul numărul 79 din cauza Covid-29 a fost raportat cu câteva zile mai târziu deoarece Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a avut deficienţe tehnice. Reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică au explicat, ulterior, că „de pe numărul de fax la care se raporta iniţial nu a fost luat raportul, din cauza procesului de mutare a sediului”.

Este vorba despre decesul unei paciente din Bucureşti, de 84 de ani, care a venit la camera de gardă a Spitalului Universitar din Bucureşti pe data de 26 martie, iar rezultatul pozitiv la coronavirus a venit o zi mai târziu. Tot atunci a şi murit. Raportarea cu privire la deces a fost efectuată azi. 

„Cazul a fost raportat la DSPMB de către unitatea sanitară, care nu a raportat mai departe la INSP, conform metodologiei, din cauza unor deficienţe tehnice generate de procesul de mutare a sediului DSPMB”, au precizat la momentul anunţului autorităţile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!


Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *