Elon Musk va fi acţionat în instanţă dacă se retrage din acordul de preluare al Twitter. Compania consideră injustă decizia controversatului milionar

Directorul şi proprietarul Tesla, Elon Musk, vrea să se retragă din înţelegerea de 44 de miliarde de dolari pentru achiziţionarea Twitter. Vestea i-a înfuriat pe oficialii platformei de socializare, care au ameninţat cu represalii.

Concret, preşedintele Twitter, Bret Taylor, susţine că Musk nu se poate retrage în această etapă şi în calitate de lider al consiliului de administraţie îl va da în judecată pe excentricul milionar.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].