Sorin Grindeanu cere mobilizare rapidă pentru finalizarea Autostrăzii Ploieşti-Buzău

Sorin Grindeanu cere mobilizare rapidă pentru finalizarea Autostrăzii Ploieşti-Buzău

„Le-am solicitat constructorilor să se mobilizeze mai bine în punctele critice (pasajele de la km 7 şi km 38)”, spune Grindeanu, subliniind importanţa finalizării acestor loturi până la sfârşitul lunii noiembrie.

De asemenea, ministrul a cerut ca Nodul Dumbrava să fie completat tot în această perioadă, facilitând astfel conexiunea între Autostrada A3 (Bucureşti-Ploieşti) şi secţiunea A7 dintre Dumbrava şi Pietroasele.

„Până la finalizarea Lotului 3 (Pietroasele-Municipiul Buzău), descărcarea de pe primele două loturi se va face la km 47,8, în formulă provizorie, în DN2 şi DN1B”, adaugă Grindeanu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].