Războiul din Ucraina, ziua 962. Zelenski, de la Papă şi Scholz, a repetat motto-ul: Pacea este posibilă în 2025 / Preşedintele Ucrainei şi-a prezentat Planul de Victorie în turneul european

Războiul din Ucraina, ziua 962. Zelenski, de la Papă şi Scholz, a repetat motto-ul: Pacea este posibilă în 2025 / Preşedintele Ucrainei şi-a prezentat Planul de Victorie în turneul european

Ocolit la Premiile Nobel pentru Pace, unde era favorit, Volodimir Zelenski caută pacea mergând cu steagul pe la toate marile cancelarii europene.

Imaginea articolului Războiul din Ucraina, ziua 962. Zelenski, de la Papă şi Scholz, a repetat motto-ul: Pacea este posibilă în 2025 / Preşedintele Ucrainei şi-a prezentat Planul de Victorie în turneul european

Războiul din Ucraina, ziua 962. Zelensky de la Papă şi Scholz: „Pacea este posibilă în 2025”. Turul european al liderului ucrainean prezentându-şi planul

„Voi prezenta planul nostru privind modul în care pacea poate fi impusă Rusiei şi acest lucru s-ar putea întâmpla deja anul viitor, în 2025”.

Volodimir Zelenkski a repetat motto-ul turneului său european pe axa (Londra-Paris-Roma-Berlin) într-o declaraţie dată în prezenţa cancelarului german Olaf Scholz, care tocmai anunţase un ajutor militar suplimentar de 1,4 miliarde pentru Kiev.

Ieri a fost o zi intensă pentru preşedintele ucrainean, care a fost primit dimineaţa de către Papa la Vatican. „Contăm pe asistenţa Sfântului Scaun pentru a ajuta la aducerea înapoi a ucraineniolr care au fost luaţi prizonieri de Rusia”, a spus şeful Kievului.

„Discuţiile au fost dedicate stării de război şi situaţiei umanitare din Ucraina”, a informat biroul de presă al Vaticanului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].