Ciolacu se întâlneşte cu Elisabeta Lipă, pentru a clarifica controversa premiilor după Paris 2024

Ciolacu se întâlneşte cu Elisabeta Lipă, pentru a clarifica controversa premiilor după Paris 2024

Ciolacu a spus joi dimineaţă că va avea o întâlnire, la biroul său, cu Elisabeta Lipă, şefa Agenţiei Naţionale pentru Sport, pentru a se informa asupra situaţiei.

„Am invitat-o pe doamna Lipă, ca să vedem tot adevărul. Am înţeles că au fost daţi bani pentru tot lotul. E normal ca şi medicul lotului olimpic să aibă nişte beneficii suplimentare. E normal ca tot angrenajul să aibă nişte beneficii suplimentare. Dar, după părerea mea, trebuie ştiut foarte clar, încă de la început, care sunt aceste beneficii.”

Eduard Novak a acuzat miercuri, într-o postare pe Facebook, că persoane din aparatul administrativ al FRC primesc mai mulţi bani decât sportivii care au câştigat medalii de aur la Paris, dând exemplul lui David Popovici, care a primit pentru titlul de campion olimpic suma de 140.000 euro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].