Ciucă, discuţii cu reprezentantul Austriei despre aderarea la Spaţiul Schengen

Ciucă, discuţii cu reprezentantul Austriei despre aderarea la Spaţiul Schengen

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, prezent la congresul PPE, care are loc la Bruxelles, spune că a discutat cu comisarul Hahn, reprezentantul Austriei: „Am convenit ca la nivel politic să avem discuţii şi să putem finaliza acest proces în care România să fie acceptată şi cu graniţele terestre în Schengen”.

Imaginea articolului Ciucă, discuţii cu reprezentantul Austriei despre aderarea la Spaţiul Schengen

Ciucă, discuţii cu reprezentantul Austriei despre aderarea la Spaţiul Schengen

„Am discutat şi am prezentat tot ceea ce a reuşit România în acest moment, lucru recunoscut şi la ultimul Consiliu JAI, inclusiv de ministrul de interne al Austriei – standardele şi cerinţele tehnice au fost îndeplinite pentru a putea să răspundem solicitărilor de aderare. Am discutat cu comisarul Hahn, reprezentantul Austriei la aceste summit, şi am convenit ca la nivel politic, să avem discuţii şi să putem finaliza acest proces în care România să fie acceptată şi cu graniţele terestre în Schengen”, spune, pentru Calea Europeană, Nicolae Ciucă.

Liderul PNL participă, la Bruxelles, la congresul PPE.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].