Superliga de fotbal: Sepsi Sf.Gheorghe a învins UTA Arad

Superliga de fotbal: Sepsi Sf.Gheorghe a învins UTA Arad

Sepsi Sf.Gheorghe a învins UTA Arad în primul meci de sâmbătă din cadrul etapei a 13-a a Superligii de fotbal. În urma acestui rezultat, Sepsi s-a apropiat de locurile de play-off. Tot sâmbătă se va juca partida de la Ploieşti dintre Petrolul şi CFR Cluj.

Partida Sepsi Sf.Gheorghe-UTA Arad s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0. Mijlocaşul Cosmin Matei a înscris singurul gol al meciului în minutul 44.

În urma acestei victorii, gazdele au urcat pe locul 7 în clasamentul Superligii având 17 puncte. UTA rămâne cu 15 puncte, dar coboară până pe locul 9.

Tot sâmbătă se va desfăşura şi partida Petrolul Ploieşti-CFR Cluj. Meciul va începe la ora 21.00.

Vineri s-au disputat primele partide ale etapei a 13-a. Gloria Buzău a învins pe teren propriu cu 3-0 pe Hermannstadt, iar U Cluj a administrat formaţiei Oţelul Galaţi prina înfrângere din acest campionat, scor 2-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].