România a obţinut o medalie de argint şi două de bronz la Campionatul European de box pentru Seniori U23

România a obţinut o medalie de argint şi două de bronz la Campionatul European de box pentru Seniori U23

Federaţia Română de Box a transmis că România a obţinut rezultate extraordinare la Campionatul European de Box pentru Seniori U23, masculin şi feminin – Sofia 2024.

Astfel, Loredana Marin a câştigat medalie de argint la categoria 66 kg, feminin.

„Loredana a avut o prestaţie de excepţie, reuşind să ajungă până în finală după o victorie impresionantă împotriva letonei Kitija Zarberga. În finală, a fost învinsă de ukraineanca Nataliia Merinova, dar a obţinut o meritată medalie de argint. Felicitări pentru această reuşită”, potrivit Federaţiei.

Medalie de Bronz a câştigat Maria Cimpoieru, la categoria 81 kg, feminin, şi Florin Ioniţă la categoria +92 kg, masculin.

„Felicitări, Maria. Este un rezultat care ne face mândri. Florin şi-a asigurat locul pe podium după o evoluţie foarte bună: a câştigat la puncte împotriva englezului Thomas Damar şi l-a eliminat pe Nicolai Burdiuja (Republica Moldova), înainte de a fi învins în semifinale de ucraineanul Vasyl Tkachuk. Bravo, Florin”, mai spun cei de la Federaţia Română de Box.

Din păcate, la categoria 54 kg, Adalbert Robert Pater a fost învins de ucraineanul Kolisnichenko Dmytro, iar la feminin, Mihaela Bădescu (50 kg) şi Maria Livia Botică (+81 kg) au luptat cu multă ambiţie, însă nu au reuşit să treacă mai departe, fiind învinse de Kristina Nad Varga (Serbia) şi Polina Chernenko (Ucraina).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].