IPhone 16, cu probleme pentru unii utilizatori. Telefoanele se restartează singure

IPhone 16, cu probleme pentru unii utilizatori. Telefoanele se restartează singure

Utilizatorii iPhone 16 au anunţat numeroase restartări aleatorii de la lansarea dispozitivelor, în septembrie, dar problema ar trebui să fie rezolvată de iOS 18.1, susţine Apple.

Printre modelele afectate se numără iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro şi iPhone 16 Pro Max. Conform utilizatorilor de pe Reddit, smartphone-urile se repornesc frecvent, uneori de până la cinci ori pe oră.

Problema pare să fie la aplicaţiile de sistem, dar şi în modul StandBy, fără a exista însă o cauză clară. Deşi defectul nu a afectat popularitatea dispozitivelor în topurile celor mai bune telefoane şi camere, utilizatorii au fost nemulţumiţi.

Actualizarea iOS 18.1, aşteptată în curând, promite să rezolve aceste probleme, dar şi alte erori, inclusiv supraîncălzirea la vizionarea videoclipurilor 4K şi erori de utilizare a cheilor digitale pentru maşini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].