Hezbollah confirmă decesul unui înalt oficial, Hashem Safieddine

Hezbollah confirmă decesul unui înalt oficial, Hashem Safieddine

Hezbollah a confirmat moartea lui Hashem Safieddine, unul dintre candidaţii care ar fi putut prelua conducerea grupării după asasinarea liderului Hassan Nasrallah, relatează CNN.

Forţele de Apărare ale Israelului au declarat anterior că Safieddine a fost ucis când Forţele Aeriene Israeliene au atacat sediul subteran de informaţii al Hezbollah din suburbiile sudice ale Beirutului în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

Hezbollah a afirmat miercuri într-o declaraţie că Safieddine a fost ucis într-un atac aerian israelian, fără a preciza data.

„Eminenţa Sa Sayyed Hashem Safieddine şi-a dedicat cea mai mare parte a vieţii pentru a servi Hezbollah, Rezistenţa Islamică şi societatea sa”, se arată în declaraţia grupului militant libanez.

Gruparea nu a numit încă un succesor al lui Nasrallah.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].