Turcia anunţă că există morţi şi răniţi în urma atentatului de la TUSAŞ

Turcia anunţă că există morţi şi răniţi în urma atentatului de la TUSAŞ

Există victime în urma atacului la sediul companiei aerospaţiale Turkish Aerospace Industries (TUSAŞ) din apropierea capitalei Ankara.

Imaginea articolului Turcia anunţă că există morţi şi răniţi în urma atentatului de la TUSAŞ

Turcia anunţă că există morţi şi răniţi în urma atentatului de la TUSAŞ

„Un atac terorist a fost comis împotriva TUSAŞ din Kahramankazan, Ankara. Din păcate, avem martiri şi persoane rănite”, a declarat ministrul de interne Ali Yerlikaya pe social media X, notează Reuters.

Turcia a declarat că un atac mortal a avut loc la sediul Turkish Aerospace Industries (TUSAŞ) de lângă Ankara, în timp ce preda locală a raportat o explozie puternică la faţa locului şi a difuzat imagini cu un schimb de focuri de armă acolo.

Cauza exploziei şi a focurilor de armă care au urmat sunt încă neclare. O parte a presei susţine că a avut loc un atac sinucigaş.

Conform NEXTA, trei bărbaţi înarmaţi au încercat să pătrundă în clădirea corporaţiei aerospaţiale turce TUSAŞ din Ankara, după care a avut loc un conflict armat.

TUSAŞ este una dintre cele mai importante companii de apărare şi aviaţie din Turcia. Printre alte proiecte, aceasta produce KAAN, primul avion de luptă naţional al ţării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].