Două mari ţări ale lumii pun la cale propriul lor plan de pace în Ucraina

Două mari ţări ale lumii pun la cale propriul lor plan de pace în Ucraina

Planul de pace chinezo-brazilian poate aduce liniştea speră să aducă liniştea pe frontul din Ucraina.

După ce Volodimir Zelenski a anunţat că are un Plan de Victorie, marile puteri ale lumii au propriile planuri de pace pentru Ucraina.

Preşedintele chinez Xi Jinping a spus că planul de pace pregătit de ţara sa împreună cu Brazilia poate duce la pacea mul-dorită în Ucraina.

„China şi Brazilia au ajuns la un consens în şase puncte, trebuie să promovăm o reducere rapidă a tensiunii, să deschidem calea către o soluţie politică”, a spus Xi, vorbind la sesiunea Brics+ de la Kazan, la care participă aproximativ 40 de ţări.

Informaţia a fost furnizată de agenţia rusă Tass.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].