Elon Musk nu a mai anunţat câştigătorul loteriei „zilnice”, după avertismentul de la DOJ

Elon Musk nu a mai anunţat câştigătorul loteriei „zilnice”, după avertismentul de la DOJ

Grupul PAC al lui Elon Musk nu a anunţat miercuri niciun câştigător pentru premiul său „zilnic” de 1 milion de dolari acordat alegătorilor, după ce miliardarul a primit un avertisment din partea Departamentul de Justiţie al SUA, relatează CNN.

Imaginea articolului Elon Musk nu a mai anunţat câştigătorul loteriei „zilnice”, după avertismentul de la DOJ

Elon Musk nu a mai anunţat câştigătorul loteriei „zilnice”, după avertismentul de la DOJ

Grupul pro-Trump, America PAC, a desemnat public câte un câştigător în fiecare zi, începând de sâmbătă, când Musk a anunţat că va acorda 1 milion de dolari în fiecare zi persoanelor care semnează petiţia sa, care sprijină Amendamentele 1 şi 2 din Constituţie.

Departamentul de Justiţie al Statelor Unite a trimis o scrisoare de avertizare grupului PAC, notificându-l că loteria ar putea încălca legea federală împotriva oferirii de beneficii, cum ar fi banii sau premiile, pentru a influenţa înregistrarea alegătorilor.

America PAC a anunţat câte un câştigător în fiecare zi, prin videoclipuri ostentative postate pe reţelele de socializare şi tweet-uri de celebrare din partea lui Musk. Nu este clar dacă scrisoarea Departamentului de Justiţie este motivul pentru care super gruparea nu a numit public un câştigător miercuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].