Al patrulea film Spider-Man cu Tom Holland va fi lansat în iulie 2026

Al patrulea film Spider-Man cu Tom Holland va fi lansat în iulie 2026

Daniel Destin Cretton, cunoscut mai ales pentru regia filmului Marvel „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, a semnat, de asemenea, pentru a regiza al patrulea film Spider-Man, care nu are încă un titlu. Anterior, Cretton fusese rugat să regizeze „Avengers: Kang Dynasty”, dar a părăsit proiectul.

Jon Watts a regizat primele trei filme Spider-Man cu Tom Holland. Împreună, „Spider-Man: Homecoming”, „Spider-Man: Far From Home” şi „Spider-Man: No Way Home” au generat încasări de peste 3,9 miliarde de dolari, la nivel global.

Holland a declarat recent la emisiunea „Good Morning America” că ideea pe care se bazează cel de-al patrulea film „este o nebunie”.

„Este puţin diferit de tot ceea ce am făcut până acum, dar cred că fanii vor reacţiona cu adevărat la el”, a spus Holland.

Studioul a transmis că filmul va fi lansat în cinematografe pe data de 24 iulie 2026. La începutul acestei săptămâni, Holland a declarat în cadrul unei emisiuni că intenţionează să înceapă filmările vara viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].