Tupeul lui Putin nu are limite: sper că Occidentul mă ascultă

Tupeul lui Putin nu are limite: sper că Occidentul mă ascultă

Preşedintele rus Vladimir Putin speră că Occidentul a „auzit” avertismentele sale în legătură cu posibilitatea ca Ucraina să lovească adânc teritoriul Rusiei cu arme occidentale.

Imaginea articolului Tupeul lui Putin nu are limite: sper că Occidentul mă ascultă

Tupeul lui Putin nu are limite: sper că Occidentul mă ascultă

Preşedintele rus Vladimir Putin a făcut noi declaraţii într-un interviu difuzat pe Telegram. „Nu mi-au spus nimic despre asta, sper că au auzit, pentru că evident că va trebui să luăm şi noi nişte decizii”, a avertizat el.

Putin a avertizat apoi Occidentul că Ministerul Apărării dezvoltă şi propune diverse răspunsuri. A subliniat că armata ucraineană nu poate folosi astfel de arme în mod independent, deoarece necesită sprijin pentru recunoaşterea spaţiului, posibilităţi pe care Ucraina nu le are.

„Ceea ce fac forţele armate ucrainene se face din mâinile ofiţerilor NATO”, a explicat Putin. Când vine vorba de utilizarea armelor de înaltă precizie cu rază lungă de acţiune fabricate în Occident, „astfel de operaţiuni sunt posibile doar cu participarea ofiţerilor din ţările NATO – doar aceştia pot participa la misiuni de zbor pe sisteme de rachete”, a întărit liderul rus.

Mai mult, „astfel de atacuri implică utilizarea datelor de informaţii de la sateliţi, pe care Ucraina nu le are”, a adăugat el.

Putin a acuzat că participarea directă a Occidentului la conflictul din Ucraina îi va schimba semnificativ esenţa şi semnificaţial, anume că membrii NATO – Statele Unite şi ţările europene – vor fi în război cu Rusia.

„Moscova va lua decizii pe baza ameninţărilor care îi sunt prezentate”, a conchis Putin

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.



Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].