Dolj: Un adolescent de 15 ani a murit în urma unui accident cu motocicleta

Dolj: Un adolescent de 15 ani a murit în urma unui accident cu motocicleta

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval.

S-a stabilit faptul că, un adolescent de 15 ani, din Comoşteni, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 561 B, la intrarea în satul Zăval, din direcţia Comoşteni, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul direcţiei, lovind un cap de pod.

În urma accidentului, adolescentul a murit.

Din verificările efectuate de poliţişti, motocicleta nu este înmatriculată în circulaţie.

În cauză, politiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetarile sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. Totodată, a fost dispusă expertiza medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].