Vicepreşedintele Comisiei de Apărare, critici la adresa Guvernului

Vicepreşedintele Comisiei de Apărare, critici la adresa Guvernului

În postarea sa, Rodeanu spune că Ministerul Apărării Naţionale a publicat luni Legea AntiDronă, un demers care vine la 424 de zile după ce prima dronă rusească a căzut pe teritoriul României şi la 259 de zile după ce şeful Statului Major al Armatei a declarat că legislaţia veche nu permitea doborârea acestor drone.

„Abia acum, în campania electorală, Nicolae Ciucă a vrut să fie erou iar ministrul Tâlvar a servit candidatul, nu patria. Chiar astăzi, să aibă cu ce să se laude la o emisiune electorală”, a declarat Rodeanu.

El a adăugat că, până acum, piloţii militari ai României au zburat ore în şir ca să „însoţească” dronele, fără să aibă instrumentul legal ca să apase pe trăgaci.

„Marcel Ciolacu ne-a dat asigurări – de fiecare dată – că dronele ruseşti nu vizau ţinte de pe teritoriul României. Nimeni nu ştie cum a aflat dl. Ciolacu ce planuri aveau ruşii cu dronele trimise să zboare în spaţiul aerian al României. Acum, Nicolae Ciucă se va lăuda cu legea antidronă – în campanie, deşi a avut toate pârghiile să acţioneze încă de anul trecut”, a mai spus Rodeanu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].