Declaraţii susţinute de Nelu Tătaru. Orban, întâlnire cu miniştri şi şefi de instituţii în contextul crizei COVID-19, după valul de noi cazuri

Premierul Orban are vineri dimineaţa, de la ora 9.00, o şedinţă de lucru cu miniştri şi şefi de instituţii cu atribuţii de control în contextul crizei COVID-19.

Imaginea articolului Declaraţii susţinute de Nelu Tătaru. Orban, întâlnire cu miniştri şi şefi de instituţii în contextul crizei COVID-19, după valul de noi cazuri

Orban, întâlnire cu miniştri şi şefi de instituţii în contextul crizei COVID-19, după valul de noi cazuri

La finalul întâlnirii, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru va face declaraţii de presă care vor fi difuzate de Mediafax.

Întâlnirea de la Guvern, una uzuală, are loc în contextul în care în ultima săptămână numărul de îmbolnăviri s-a situat zilnic peste 350 de noi cazuri.  Joi au fost raportate 450 de cazuri noi, un record al ultimei perioade.

România se află în a doua lună de stare de alertă care va expira la jumătatea lunii iulie. Guvernul a ridicat majoritatea restricţiilor, cu excepţia restaurantelor şi sălilor de spectacole. În continuare este obligatorie purtarea măştii şi menţinerea distanţării sociale. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].