Iaşi devine un important poll de business

Iaşi devine noul campion al României după Timişoara, Cluj, Bucureşti şi Oradea.

Cel mai mare oraş din regiunea Moldovei a devenit un poll de business prin Palace Iaşi şi Palace Campus (cel mai mare birou ca suprafaţă din ţară), cu 70 companii şi 14.000 de angajaţi ce livrează servicii la nivel global. 

Antreprenorul Allina Neamţu, explică pentru ALEPH NEWS cum a ajuns Iaşi un mare centru financiar al României: 

,,Într-adevăr, Iaşiul este un oraş foarte atractiv din punct de vedere al business  în orice domeniu. Consider că datorită mediului academic ieşean, Iaşiul fiind cunoscut la nivel internaţional ca şi pol universitar, şi faptul că nu am avut o autostradă, a fost nevoie să fim peste medie în  alte businness-uri , şi nu strict în zona producţiei şi mai mult în zona intelectuală”. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].