Sorana Cîrstea, eliminată în primul tur la turneul WTA de la Stuttgart

Sportiva originară din Târgovişte a cedat în două seturi la favorita numărul 5 a turneului, chinezoaica Zheng.

În primul tur al turneului WTA de la Stuttgart, competiţie desfăşurată pe zgură, jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea, 34 de ani împliniţi pe 7 aprilie, n-a avut nicio şansă în faţa chinezoaicei Qinwen Zheng, 21 de ani.

Asiatica aflată pe locul 7 WTA şi favorită 5 a întrecerii a dispus de „Sori” cu scorul 6-2, 6-3. Primul tur i-a adus româncei un premiu de 8.550 de dolari.

Întrecerea din Germania, denumită Porsche Tennis Grand Prix, este de categoria WTA 500, are premii totale de 922.573$  şi este folosită de sportive pentru a pregăti turneul de Mare Şlem de la Roland Garros (20 mai – 9 iunie).

Cîrstea este pe locul 29 mondial, după parcursul bun avut la turneele din primăvară. Cele două sportive s-au aflat la primul duel direct în circuitul feminin. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].