WhatsApp introduce filtre pentru căutarea mai uşoară a mesajelor

Cele trei filtre noi vor fi All, Unread şi Groups (Toate, Necitite şi Grupuri – n.r.).

Filtrul “All” este selectat implicit şi arată o versiune nefiltrată a căsuţei de primire.

Filtrul “Necitite” este util pentru a vizualiza eventualele mesaje neobservate. De asemenea, ajută la numărul enervant de notificări pentru mesajele necitite.

Filtrul “Grupuri” a fost una dintre cele mai căutate funcţii pentru a parcurge rapid toate discuţiile de grup, conform Meta. Acest filtru va afişa, de asemenea, conversaţiile din subgrupurile care fac parte din Comunităţi – funcţia de grup de discuţii a WhatsApp.

Acest prim set de filtre ar putea fi doar începutul. Conform WABetaInfo, WhatsApp a lucrat la alte filtre, cum ar fi “Contacte” pentru a filtra mesajele de la persoane necunoscute, “Favorite” pentru a marca contactele utilizate frecvent şi chiar filtre de chat personalizate în diferite versiuni beta ale aplicaţiei.

WhatsApp a declarat că opţiunile de filtrare vor fi lansate pentru utilizatori începând de miercuri şi vor fi disponibile pentru toţi utilizatorii în câteva săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].