Maluma, printre primii artişti confirmaţi la Neversea 2024

Maluma, ale cărui hituri de top şi colaborări cu artişti precum Shakira, Jennifer Lopez, The Weeknd, J Balvin, Ricky Martin şi Madonna l-au propulsat către faima internaţională, urcă pentru prima dată pe scena festivalului Neversea. Cunoscut pentru vocea sa caliente şi prezenţa sa pe scenă, Maluma a primit multiple nominalizări şi premii Latin Grammy. Albumele sale, precum „F.A.M.E.” şi „11:11”, s-au bucurat de un succes internaţional, în timp ce turneele sale mondiale sunt sold-out. Fanii lui Maluma se pot bucura de cele mai tari hituri ale artistului la scena principală a festivalului de la Constanţa.

De asemenea, Nick Carter de la Backstreet Boys vine în premieră în România şi va urca pe scena Neversea pentru un show memorabil. Şi-a început cariera la vârsta de doar 12 ani şi a devenit rapid un superstar pop internaţional, fiind cel mai tânăr membru al trupei iconice, Backstreet Boys. Hituri precum “Everybody”, “As Long As You Love Me”, “I Want It That Way”, “Shape Of my Heart”, ‘Larger Than Life” au făcut înconjurul lumii şi l-au transformat într-unul dintre cei mai relevanţi artişti.

Călătoria sa în industria divertismentului, care durează de 30 de ani, s-a extins mult dincolo de arenele sold-out şi include o gamă diversă de proiecte în televiziune, film şi filantropie, arată organizatorii festivalului.

Bebe Rexha este una dintre cele mai mai apreciate voci din industria muzicală. Colaborarea cu David Guetta pentru super hitul ,,I’m Good (Blue)” i-a adus o nominalizare Grammy şi un trofeu la MTV EMA la categoria ,,Best Collaboration”. Bebe a fost recunoscută pentru contribuţia adusă uneia dintre cele mai cunoscute piese ale lui Eminem “The Monster”. După această perioadă au apărut şi colaborările de succes cu Nicki Minaj, Afrojack, cu G-Eazy pentru “Me, Myself and I” sau cu Martin Garrix , “In The Name of Love”.

G-Eazy este un rapper şi producător muzical american care îşi descrie stilul muzical ca fiind o combinaţie între cultura anilor 50 şi sound-ul rap-ului contemporan. Pentru a atinge succesul de care se bucură, G-Eazy şi-a vândut tot şi s-a apucat de muzică. Cunoscut pentru hituri precum „Me, Myself & I” şi „No Limit”, a colaborat cu artişti precum Snoop Dogg, Halsey, Coi Leray, Demi Lovato, A$ap Rocky, Cardi B, Chris Brown şi Bebe Rexha.

Mahmut Orhan a devenit cunoscut pentru abilitatea sa de a îmbina elemente de house şi deep house, cu influenţe orientale, creând astfel un sunet distinctiv. A colaborat cu numeroşi artişti de top şi şi-a consolidat reputaţia ca un inovator al genului său. În 2017, a lansat un remix pentru tema “Game of Thrones” şi hit-ul “Save Me” în colaborare cu Eneli. Abilitatea sa excepţională de a crea producţii pline de energie i-a adus un succes imens pe TikTok, în special cu versiunea remix a piesei “Just Get Your…and Go” de la Roger Sanchez. Mahmut Orhan face parte din categoria DJ-ilor/Producătorilor care reuşesc să-şi uimească publicul la fiecare apariţie live.

Anul acesta, fanii Neversea se vor putea bucura de muzica artiştilor lor preferaţi la cele patru scene din festival: Mainstage, The Ark, Daydreaming şi Oasis Carnaval.

La Mainstage, pe lângă artiştii menţionaţi anterior, publicul se va întâlni şi cu Steve Aoki, Salvatore Ganacci, Don Diablo, Alok, Tujamo, Gordo şi Sofi Tukker. La The Ark, primele nume anunţate sunt DubFx & Woodnote, Netsky şi Wilkinson. La DayDreaming, Jan Blomqvist, Sara Bluma, Sébastien Léger, Shimza şi Vintage Culture sunt doar câteva dintre numele cu care fanii vor petrece patru răsărituri şi apusuri de neuitat. În următoarele săptămâni, vor fi anunţaţi şi alţi artişti care vor completa line-up-ul celei de-a şasea ediţii Neversea.

Conform organizatorilor, începând cu acest an, Neversea îşi asumă misiunea de a creşte procentul de femei artiste din festival. De asemenea, anul acesta, în fiecare zi, la fiecare scenă, va fi câte o artistă inclusă în line-up.

De asemenea, banii strânşi în urma donaţiilor pe care le vor face fanii Neversea în timpul evenimentului către Spitale Publice din Bani Privaţi vor susţine construcţia celei mai mari Clinici de Psihiatrie Pediatrică, în cadrul Spitalului Clinic Prof. Dr. Alexandru Obregia din Bucureşti, unde sunt ajutaţi copii din toate colţurile ţării.

Neversea are loc între 4-7 iulie 2024 la Constanţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].