Kate Middleton, fotografie pe Instagram de Ziua Tatălui cu William şi copiii. Unde a fost făcută

În urma paradei Trooping The Colour, care a marcat revenirea prinţesei Kate în atenţia publicului după mai bine de şase luni, luptându-se, ca şi socrul ei, regele Carol al III-lea, cu un tratament împotriva cancerului, copiii celui mai iubit cuplu al regatului, George, Charlotte şi Louis, i-au adus un omagiu tatălui lor, prinţul William, de Ziua Tatălui, sărbătorită astăzi în Marea Britanie, debutând pentru prima dată pe reţelele de socializare.

„Te iubim, tati. La mulţi ani de Ziua Tatălui”, au scris cei trei într-o postare, însoţind mesajul lor cu inimioare roşii şi semnătura „G, C & L” cu o fotografie cu moştenitorul tronului William şi cei trei copii ai lor.

În fotografie, realizată de Kate, prinţesă de Wales, William se află pe o plajă îmbrăţişându-şi cei trei copii în timp ce privesc spre mare. Instantaneul a fost realizat luna trecută, a anunţat Palatul Kensington, în timpul unei excursii a familiei regale pe coasta Norfolk.

William a dorit, de asemenea, să îi aducă un omagiu tatălui său, regele Carol al III-lea, şi a postat o fotografie din arhiva familiei: prinţul a distribuit pe Instagram o fotografie cu el în copilărie, realizată în 1984, jucând fotbal cu regele în grădinile Palatului Kensington.

„La mulţi ani de Ziua Tatălui, Pa. W”, se arată în postarea care însoţeşte fotografia.

BBC scrie că poza a fost făcută pe vremea când fratele său Harry, prinţul rebel care a dezertat de la sărbătorirea oficială a zilei de naştere a monarhului în funcţie, nu se născuse încă şi care a ales să locuiască împreună cu soţia sa Meghan şi copiii lor în California, întrucât nu mai joacă un rol activ ca reprezentant oficial.

Între timp, contul X al familiei regale a distribuit câteva imagini de arhivă cu regele alături de tatăl său, prinţul Philip.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].