Poliţiştii au împuşcat mortal un adolescent din Alabama. Acesta i-a ameninţat cu cuţite

Un ofiţer de poliţie din Alabama a împuşcat mortal un băiat de 15 ani care ameninţa membrii familiei şi ofiţerii cu cuţite şi o armă, potrivit unui şef de poliţie.

Imaginea articolului Poliţiştii au împuşcat mortal un adolescent din Alabama. Acesta i-a ameninţat cu cuţite

Poliţiştii au împuşcat mortal un adolescent din Alabama. Acesta i-a ameninţat cu cuţite

Împuşcăturile au avut loc sâmbătă, după ce ofiţerii au fost chemaţi la o locuinţă din Athens, unde o persoană anunţa că un adolescent scăpat de sub control îşi ameninţa rudele cu arme, potrivit WAFF-TV.

Şeful poliţiei din Athens, Anthony Pressnell, a declarat că ofiţerii l-au găsit pe băiat înarmat cu cuţite, pe care a început să le arunce spre poliţie în interiorul casei.

Mai mult, adolescentul a îndreptat apoi o puşcă spre ofiţeri, a spus Pressnell, iar unul dintre ei l-a împuşcat.

El a spus că băiatul a murit ulterior, în ciuda eforturilor depuse de echipele de intervenţie de urgenţă.

Ancheta privind împuşcăturile a fost predată Biroului de Investigaţii al statului Alabama.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].