Suporteri sârbi reţinuţi după ciocniri înaintea meciului cu Anglia

O plângere pentru vătămare corporală a fost depusă împotriva unuia dintre fani, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al poliţiei.

Detaliile despre ce s-a întâmplat şi despre eventuale răniţi nu sunt încă clare, a precizat purtătorul de cuvânt.

Poliţia a raportat anterior că a fost nevoită să separe fanii Angliei şi ai Serbiei după ciocniri între cele două grupuri de suporteri.

Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt a precizat că niciun fan englez nu a fost reţinut.

Cotidianul german Bild a publicat imagini care arată o altercaţie pe terasa unui restaurant, cu scaune aruncate.

Mai multe persoane au fost rănite, iar un grup de suporteri englezi a fost arestat într-un pub din apropiere, a precizat publicaţia, fără a oferi cifre.

Germania a desfăşurat o importantă prezenţă poliţienească la Gelsenkirchen, în vestul ţării, pentru meciul dintre Anglia şi Serbia. Suporterii prezenţi la meci pot cumpăra doar bere cu concentraţie redusă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].