Traficul a fost oprit pe Calea Victoriei. Suporterii români sărbătoresc în Piaţa Universităţii

„Astăzi de Ziua Drapelului, românii flutură din nou cu mândrie tricolorul. Pe Calea Victoriei, traficul a fost restricţionat pe segmentul cuprins între Calea Griviţei şi b-dul Regina Elisabeta, pentru deplasarea suporterilor care au vizionat meciul de fotbal în Piaţa George Enescu. Felicitări echipei naţionale de fotbal”, scrie pe Facebook primarul general al Capitalei.

În Piaţa Universităţii s-au adunat suporterii echipei naţionale de fotbal a României pentru a sărbători calificarea în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupă.

În faţa a peste 25.000 de suporteri români, prezenţi la Frankfurt, naţionala de fotbal a României s-a calificat miercuri în optimile de finală ale Euro 2024 din Germania, de pe primul loc în grupă.Tricolorii au remizat cu Slovacia, scor 1-1, şi va juca cel mai probabil cu Slovenia, în optimi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].