Trump vs Biden. Prima dezbatere a alegerilor prezidenţiale americane din 2024. Tot ce trebuie să ştii despre dezbatere din acestă noapte

Joe Biden şi Donald Trump se vor afla faţă în faţă la ora 4:00 ( ora României) în Atlanta, Georgia, în prima dezbatere televizată a alegerilor prezidenţiale americane din 2024.

Imaginea articolului Trump vs Biden. Prima dezbatere a alegerilor prezidenţiale americane din 2024. Tot ce trebuie să ştii despre dezbatere din acestă noapte

Trump vs Biden. Prima dezbatere a alegerilor prezidenţiale americane din 2024. Tot ce trebuie să ştii despre dezbatere din acestă noapte

Jake Tapper şi Dana Bash de la CNN vor modera confruntarea de 90 de minute, care va include două pauze publicitare, potrivit televiziunii.

 

Candidaţii, ale căror microfoane vor fi închise atunci când nu vorbesc, vor avea la dispoziţie două minute pentru răspunsuri şi un minut pentru replici.

 

Ca o abatere de la tradiţie, nu va exista public spectator când cei doi se vor confrunta. Într-o scrisoare adresată la jumătatea lunii mai Comisiei pentru dezbateri prezidenţiale, campania lui Biden a susţinut că dezbaterile “ar trebui să se desfăşoare în beneficiul alegătorilor americani … nu ca divertisment pentru un public prezent … care consumă timpul preţios al dezbaterii cu spectacole zgomotoase de aprobare sau huiduieli”.

 

Conform analiştilor principalele teme din dezbatere vor fi

  • Economie, inflatie, piaţa muncii, costul vietii
  • Starea armatei americane
  • Războaiele din Ucraina şi Israel
  • Dreptul la avort
  • Imigratie, securitatea la frontiere
  • Democratia
  • Războiul cultural/educatie
  • Procesele lui Trump
  • Vârsta lui Biden

Următoarea dezbatere confirmată, care va fi găzduită de ABC, este programată să aibă loc pe 10 septembrie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media – ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].