Salvamontul, pus la treabă: 44 de persoane salvate sâmbătă din zonele montane

Un caz a fost preluat de serviciul IML, iar alte 14 victime au fost preluate de Ambulanţă sau SMURD, arată Salvamont România.

Imaginea articolului Salvamontul, pus la treabă: 44 de persoane salvate sâmbătă din zonele montane

Salvamontul, pus la treabă: 44 de persoane salvate sâmbătă din zonele montane

Sâmbătă, la Dispeceratul Naţional Salvamont s-au primit 25 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor.

Cele mai multe apeluri, cinci, au fost înregistrate pentru Salvamont Prahova, urmat de Salvamont Braşov, cu trei apeluri, şi de Salvamont Săcele, Salvamont Neamţ şi Salvamont Bihor cu câte două apeluri.

În urma intervenţiilor au fost salvate 44 de persoane. Dintre acestea, 14 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. Un caz preluat de serviciul IML.

S-au primit şi 33 de apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].